Iva Adamcová přednáška Návrat k jednotě II 1 část
Iva Adamcová přednáška Návrat k jednotě II 2část

Ahoj Slávku,Slavek Krepelka píše:.... po ránu velice definitivní vylepšení a vyspinkaný do růžova. Takže poprvé za tu dobu jsem to dal i další večer po sobě a ráno tentýž výsledek. Inu, jářku, nekup takovou meducínu, když je zadarmiko, že jo. Tož včera večer zase, chvílema jsem měl pocit, že snad se vznesu a ráno opět príma a jak včera, tak se ještě více dnes přistihuju, že se nemusím do žádných Norbekových úsměvů nutit a úsměv mi tane na tváři jaksi sám od sebe zatím celý den bez mé vědomé pomoci. Dnes ráno jsem se s ním na tváři asi dokonce probudil, alespoň jsem si ho velmi rychle uvědomil. Taky jsem včera zjistil a dnes potvrdil, že chodím napřímený, aniž na to musím myslet, takže Norbekov poněkud naruby...
No, manipulovat se svým egem za pomocí bramborové šťávy, tomu říkám úspěch, když "je to jen všechno od psychiky"hanka píše:Podařilo se ti spojit se se svým JÁ a odpojit ego...
Palo píše: No, manipulovat se svým egem za pomocí bramborové šťávy, tomu říkám úspěch, když "je to jen všechno od psychiky"Asi mi něco uniká...
Beruško, tohle je dvoják.hanka píše:Naše emoce způsobují doslova zázraky![]()
Hoši, srandičky na to by Vás užilo. Jenomže jak píše palo bacha na to. Změna místa udělá v životě a psychice hodně. nemyslím že jako třeba jít ze salaše do paneláku, ale naopak. Dokonce jsem dospěl k názoru že život ve městě škodí.Palo píše:Mimo téma (offtopic)...palo ty už se stěhuješ na samotu za tím Navarem??? a ví on už o tom???![]()
Né, za NAVARem né, ten by mě hnal
Přeji Ti, aby to vystěhování pomohlo, ale obávám se, že problému neutečeš - poneseš si ho všude, kam půjdeš, protože ten problém máš v sobě. Potkáš jiné lidi, se stejným postojem k životu jako ti, které máš doma, dokonce to může být ještě horší, protože život Tě bude chtít přinutit abys to řešil a přítlačí na Tebe více.Palo píše:.... sdílím byt s člověkem, kterej je takovej... Ale brzo to bude vyřešené, tedy - vyřeším to - změním působiště, do konce roku......