Ahoj všichni,
předevčírem jsem objevila tohle forum a i když jsem stihla zatím přečíst jen asi 50 stran, jsem z toho všeho pěkně vykulená. Předně hned první příspěvek a hlavně ten popis příznaků mě srazil do kolen - jako bych to napsala já

Začalo to asi před 8 lety a já během asi 2 let oběhla snad všechny možné doktory, aby mi nakonec řekli - jste naprosto zdráva a pokud máte jiný pocit, pak jste pacient pro psychiatrii...
Vypadá to, že jsem díky tomuto foru konečně přišla na to, kde je skutečně původ toho všeho a že nejsem blázen (fajn zjištění).
Takže jsem začala zjišťovat, jak se dozvím víc o těch, které si vykrmuji. Podle seznamu Ing.Bláhové jsem našla ke mně nejblíž - v Litoměřicích - paní, která by měla být schopna změřit paraz.zátěž a měla by mít i Salvii - Jana Řezníčková - nemáte s ní náhodou někdo nějakou zkušenost? Jsme domluvené za 14 dní na měření.
--------------------
Napsala mi zhruba toto:
vyšetření trvá podle množství zátěží 1 - 2 hod., k detoxikaci navrhnu dle potřeby - preparáty firmy Joalis,léky, či doplnění používáním přístroje Zapper - viz www. zapper,cz. U řady zátěží se osvědčuje MMS - nedejte na varování v televizi - viz
http://www.czchem.cz.
Vyšetření stojí 400,-/hod.,tedy někoho přijde i na 800,-. preparáty navrhnu zpravidla 3 - 4, u velkých zátěží až 6. Jeden stojí 359 či 369,- Kč. Je-li potřeba léky - zhodnotím kůru a doporučím co a jak, každý si obstará sám - záležitost několik set Kč.
-------------------
Mám z toho trochu pocit, že mě bude chtít v první řadě "vnutit" přípravky Joalis, které podle všeho moc lidem nepomohly nebo možná částečně, spíš v jiných věcech. Mnohem raději bych začala nějakou tou protiparazitickou bylinkovou kůrou, k těm mám nejblíž, vůbec do léků se mi chce ze všeho nejmíň. A tím se dostávám k další otázce: zkoušel jste někde od Epamu tu Tibetskou medicínu "Očišťující směs proti parazitům"? Četla jsem v některém příspěvku, že nějaký pokus byl,ale nebyl dotažen do konce...
A nebo, příspěvek na str.25 tohoto fora, ohledně "vyhladovění" parazitů dle knížky Clarkové, ohledně vyvarování se olejů, citronů, brambor, ovsa, kys.gallové, cibule, česnek, hořčice... Docela bych to zkusila, není mi sice moc jasné, co vlastně budu jíst (asi banány a jablka) ale za 14 dní snad hlady neumřu. Spíš aby to k něčemu bylo - v tom článku jsou takové nejasné formulace, jako že tímto způsobem oni "nevychcípají" tudíž nezamoří organismus, ale "odejdou" - jak odejdou? Jako dobrovolně do střev a nechají se vyloučit? To se mi nějak nechce věřit... Máte k tomu někdo nějaké vysvětlení, nebo vlastní zkušenost?
Předem díky za konzultaci...