Tak ma napadlo, že predsa len mám nejaký viditeľný problém už asi 6 rokov, okrem akné v 36rokoch. Zatiaľ som to nedokázal spárovať podľa príznakov k žiadným potvorám. Prejavuje sa to náhodne, nie je v tom žiadna periodita a telo mi to dáva vedieť asi s jednodňovým predstihom a to asi takou formou: "už dlho ťa nebolela noha", toto mi preblesne hlavou. Som si začal namýšľať, že je to psychického pôvodu a že si to navodzujem sám, ako hypochonder. O čo ide??? Neviem to popísať dostatočne erudovane, Keď problém vznikol priebeh bol následovný, prvý deň ma bolela noha v oblasti kde sa pichá injekcia do svalu na riti a hlbšie, som myslel, že bederný klb, no hlbšie podním, druhý deň som už skoro nemohol ani chodiť noha ma bolela (pichľavá bolesť) pri odľahčení nie zaťažení (chôdza), keď som si kýchol videl som všetkých svätých, ako to pichlo, na posteli som sa nevedel pretočiť a postaviť sa ráno z postele bolo dlhé a bolestivé. Tretí deň to odchádzalo a bolesť ustupovala. takýto priebeh to malo asi 3 roky cca 1x za dva mesiace, potom asi rok sa tento interval zvýčil na 1x/mesiac a teraz je to sporadické možno častejšie, ale nedostávam sa do stavu druhého dňa, kde to bolo neznesiteľné na zmeny polôh, prudkých pohybov. Nohy sa striedali raz pravá, raz ľavá, niekedy len ľavá. Niekedy tomu predchádzala triaška a zimnica s teplotou, čo trvalo max. 2hodky. Samozrejme som šiel cestou alopatov, milión doktorov a ani jeden netušili vo co gou. Neurologička mi povedala, že to je z krížov, lebo mám kratšie svalové úpony (futbal) a tie sú tam ukotvené a niečo ťahajú.......ostal som, ako vyfackaný a v hlave mi behalo, či čaká obálku, alebo je to skrytá kamera. Nič to poslala ma za fizioterapeutom a ten nariadil, parafín, masáž a elektroliečbu, nenamietal som však som si dva týždne každé poobedie odskočil z práce oddýchnuť

Určite mi to pomohlo, no len na chvíľku potom sa to vrátilo. Už tretím rokom s tým nič nerobím a prejavy stále sú no oveľa slabšie čo sa dá vydržať. Teraz sa to napr. prejavuje záťažou napr. po hodine tenisu už pociťujem bolesť v tej oblasti zadku, čo mi už nedovolí tú nohu tak zaťažiť. Aktívne nerobím žiadne športy, len sezónne tenis, lyže o skrátených uponoch to nieje, kríže to byť môžu, lebu už ich začínam pociťovať z nezdravého sedenia a od dectva zlým držaním tela, no prečo sa to prejaví, keď niečo na mňa lezie?, alebo je to nejaký zápal čo ma až tak oslabí, že ten pocit obyčajnej virózy? Je to nejaký parazit? bacil? plieseň?....
Jo a skúsil som akupunktúru u odborníčky, škoda, že seanse boli iba raz týždenne kvoli jej vyťaženiu, čo nemalo zmysel a išlo to do peňazí. Ešte som skúsil biotron a "liečbu farbami" farebným oblečením na otváranie a zatváranie čakier, tiež u pani čo tomu rozumie.....toto mi asi najviac pomohlo. zakúpil som si jednoduchý zepter elektrický akupunktúrny prístroj na diagnostiku a potláčanie bolestí, úprimne proti bolesti mi nepomohol, no diagnostika bola správna a poukazovala stále na chrbticu a hlavne krčnú. Pani ma ešte upozornila, aby som si dával pozor na močový mechúr....tú pani som v živote predtým nevidel, no mal som pocit, že do mňa vidí a že si to nevymýšľa, sedenia u nej boli bezplatné, možno susedská výpomoc, keďže si kúpili starý domček pri mojej babke.
Nestretol sa niekto s niečim podobným???