Niky píše:no to je zaujimave, ja mam tiez roky znizenu teplotu od tych 35 do 36, ale nie som zimomriva, naopak mi je stale teplo. a tiez mi bolo povedane, ze mam zly teplomer

a presne, ked mam pocit ze mam horucku a odmeriam si, tak mam normalnych 37.
Niky.tak od nedele vypukla u mna viroza, opať po 3mesiacoch. ale potešila som sa, konečne TEPLOTA vystupila na 37, 2. Citila som sa vsak ako na 39. triaška, bolest celeho tela. prave som sa prezliekla z prepotenia a uz mam 36, 3. Uvidim ako v noci. No vcera a dnes som vzala Cesol po 3tbl. Mozno vdaka nemu ma nebola hlava ako inokedy a nemusela som brat panadol.
Cesol som mala len 1krabicku,zatial na nohy nezabral. Mozno by bolo dobre vziat opať o tyzden, ale mam uz len HELMEX pre psov, ten tiez doporucuje Blahova ako nahradku, tak neviem, ci ho vziať.Risknem to.
a tiez sa chystam najskor urobit šanku v čase splnu, vtedy ma najlepsie účinky. Mam epsomku, tak s nou to pojde rychlejsie. Po vyčistení, doporučuje Malachov kremik na ochranu a este čo by sa hodila na upravu črie? laktobacily beriem furt a aj ten carbofit, by bol vhodny. No a jesť tá ryža s kurkumou.
vsetko tu sledujem co píšete, len nemam sil rozmýšľať a sustrediť sa na vsetko.
tak sa majte zatial pekne