Toto mi prišlo e-mailom, tak sa chcem s vami podeliť o zaujímavú informáciu.
Rada čínského profesora – návod, jak zabránit následkům mozkové mrtvice.
Mějte doma injekční stříkačku nebo jehlu. Tímto zvláštním a netradičním způsobem můžete zachránit postižené mozkovou mrtvicí. Návod si přečtěte pozorně až do konce a pak jej pošlete dále. Nikdy totiž nevíte, komu ještě může pomoci a čí život na vás závisí.
«Můj otec ochrnul a později zemřel na následky mozkové mrtvice. Škoda, že jsem o tomto způsobu první pomoci nevěděl dříve. Během záchvatu mozkové mrtvice dochází k postupnému přerušení kapilár. Při prvních příznacích mrtvice zachovejte klid. Postiženého nepřesunujte, a to nezávisle na tom, kde se nachází, protože při přemísťování mohou mozkové kapiláry prasknout.
Pomozte postiženému, aby se usadil v poloze, v níž nemůže znovu upadnout. Poté můžete začít s pouštěním krve.
Máte-li doma sterilní injekční stříkačku a jehlu, jsou k tomu nejvhodnější, v opačném případě můžete použít šicí jehlu nebo špendlík.
1. Podržte jehlu nebo špendlík nad ohněm, aby byly sterilní. Potom jehlou probodněte konečky všech 10 prstů na rukou.
2. Nejsou to žádné konkrétní akupunkturní body. Prostě píchnete milimetr od nehtu.
3. Bodněte tak, aby vytékala krev.
4. Jestliže krev nezačne kapat, stlačte propíchnutý prst svými prsty.
5. Když všech 10 prstů krvácí, počkejte několik minut, načež se postižený probere.
6. Pokud má postižený zkřivené rty, potáhněte za uši, až zčervenají.
7. Potom do každého ušního lalůčku dvakrát píchněte tak, aby z každého lalůčku vytekly dvě kapky krve. Za několik minut se musí postižený probrat.
Počkejte, až se stav postiženého normalizuje a neprojevují se žádné nezvyklé příznaky. Teprve potom nemocného převezte do nemocnice. V případě, že je nemocný spěšně odvezen sanitkou do nemocnice, mohou otřesy při jízdě způsobit, že mozkové kapiláry postiženého praskají.
Jestliže se postiženému podaří vstát a jít, je zachráněn. O pouštění krve, jež slouží k záchraně života, jsem se dozvěděl od odborníka čínské tradiční medicíny doktora Cha Bu Tina, který žije v San-Juke.
S touto metodou mám praktické zkušenosti, a proto mohu říct, že je účinná na 100 %.
V roce 1979 jsem přednášela ve škole. Jednou jsem byla ve třídě, když jiný učitel přiběhl do mé třídy a vzrušeně řekl: „Paní učitelko, rychle pojďte. Náš vedoucí prodělal mozkovou mrtvici!“ Hned jsem k němu běžela. Byl bledý, jeho řeč byla nesrozumitelná a rty zkřivené. Měl všechny symptomy mozkové mrtvice.
Hned jsem požádala jednoho ze studentů, aby koupil v lékárně injekční stříkačku a jehlou jsem píchala postiženého do všech 10 prstů. Po několika minutách, když se na prstech objevily kapky krve (velké jako hrách), se postiženému do obličeje vrátila barva a začal nás normálně vnímat. Avšak jeho rty byly pokřivené. Potáhla jsem ho za uši, aby se naplnily krví. Až byly červené, dvakrát jsem píchla do pravého i levého ušního lalůčku. Na každém lalůčku se utvořily dvě kapky krve. Tehdy se stal zázrak. Během 3-5 minut tvar rtů se normálně upravil a jeho řeč byla srozumitelná.
Dovolili jsme mu, aby si trochu odpočinul a vypil šálek horkého čaje. Potom jsme mu pomohli sejít po schodech a odvezli jsme ho do nemocnice. Zůstal v ní přes noc a následující den byl propuštěn domů. Mohl se vrátit do školy a učit! Všechno fungovalo normálně. Neměl žádné následky, přestože postižení mozkovou mrtvicí obvykle trpí nenapravitelným přerušením mozkových kapilár při cestě do nemocnice. V důsledku se tito postižení nikdy neuzdraví. Mozková mrtvice představuje druhou nejčastější příčinu smrti. Šťastlivci, kteří zůstali naživu, však mohou být ochrnuti na celý život. Tak hrozná věc se nemusí přihodit nikomu.
Jestliže si všichni zapamatujeme tuto metodu pouštění krve a neprodleně zahájíme záchranu, postižený se během krátké doby zcela zotaví.
Pošlete, prosím, po přečtení uvedený návod všem svým známým. Můžete tak zachránit někomu život při mozkové mrtvici.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Návod, jak zabránit následkům mozkové mrtvice
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 165 poděkování
- Dostal: 131 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Návod, jak zabránit následkům mozkové mrtvice
Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 849 poděkování
- Dostal: 211 poděkování
Re: Návod, jak zabránit následkům mozkové mrtvice
Toto téma se mne velmi dotýká,manžel měl ischemickou mrtvici koncem října.Jani mně poradila:
http://www.nadeje-byliny.eu/Tinktury-z- ... hlavy.html
Bělotrn kulatohlavý
Odborná literatura uvádí tyto účinky: užívá se při svalové atrofie, periferní obrny, záněty nervů, alzheimer, bolesti hlavy, borelioza, epilepsie, krevní tlak vysoký, poruchy sluchu, sluch, zánět středního ucha, stres, nervozita, zrak, oči, strie, různé neuralgie a poruchy vedení vzruchů nervovými vlákny, uplatní se při obrnách a těžších úrazech, zánětech míchy, mozek, paměť, parkinson. Stimuluje srdeční sval. Užívá se pro podporu a obnovu činnosti nervových a mozkových center.
Vím,že Janča používal kašičku z rozemletých semen (vyléčil takto epilepsii mé dcerky).Už jsem nasbírala zbytky semen .které ještě zbyly na místě,kde vím,že rost,suším,oloupu a vyzkouším co nejdříve.
M.
http://www.nadeje-byliny.eu/Tinktury-z- ... hlavy.html
Bělotrn kulatohlavý
Odborná literatura uvádí tyto účinky: užívá se při svalové atrofie, periferní obrny, záněty nervů, alzheimer, bolesti hlavy, borelioza, epilepsie, krevní tlak vysoký, poruchy sluchu, sluch, zánět středního ucha, stres, nervozita, zrak, oči, strie, různé neuralgie a poruchy vedení vzruchů nervovými vlákny, uplatní se při obrnách a těžších úrazech, zánětech míchy, mozek, paměť, parkinson. Stimuluje srdeční sval. Užívá se pro podporu a obnovu činnosti nervových a mozkových center.
Vím,že Janča používal kašičku z rozemletých semen (vyléčil takto epilepsii mé dcerky).Už jsem nasbírala zbytky semen .které ještě zbyly na místě,kde vím,že rost,suším,oloupu a vyzkouším co nejdříve.
M.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Pokud mne paměť nešálí, jakože mne nešálí, je třeba docílit jednak rozpuštění trombóz a jednak regenerace poškozených tkání. Začal bych ale spíš umilnem píše:Toto téma se mne velmi dotýká ....
Prevence:
Já měl včera velice poučný rozhovor s La (díky Vláďo), který mne dovedl zpět k tomu, co je to za průšvih, když nám klesá elektrický potenciál mezi více méně malým mozkem + (+ je pozitivní), krčními obratly +, křížem +, a mezi čelem - a konci končetin -. Jeden z největších problémů jsou umělohmotné koberce, které nás nabíjí + odzdola díky třecí indukci. doslova a do písmene nám obrací čelem vzad náš přirozený potenciál závisly na polaritě Země vůči ionosféře. Ačkoliv zde na FUP sám mám připomínky k uzemění, mnoho věcí jsem minul a ty mi docvakly. Díky Vláďovi mi konečně pořádně došlo, že moje osobní problémy s nohama na jaře ustupují celkem rychle do ztracena a vrací se začátkem zimy. Proč? Suchý vzduch a ztráta rozumné možnosti chodit po venku bos. Co s tím?
a) Například "kst" flašku třeba aj občas s trochou CDS, nebo koloidním stříbrem pro mydlení především plísní, a vysprejovat denně lehce podlahy, i když toto řešení může mít za následek zvýšené špinění koberců. Další možnost je zvlhčovač vzduchu atd. popřípadě i ionizer. Cokoliv, co předchází tomu, aby když člověk sáhne na něco uzemněného dostal baňu, tedy nabíjení se elektricky pozitivním nábojem.
b) Vláďa doporučuje denně na nějakých 20 minut sedět a bosýma nohama na uzemněné podložce, což mi zní velice fajn, ale s těma kobercema bych to viděl jako ne nezbytně ideální řešení. Nicméně, Vláďa ví o čem mluví, maje osobní zkušenosti.
c) Osobně vidím také sezení na Godzile šlapkou nohy na - a řekněme koleno na + jako další možnost. Zlí jazykové obávající se vždy nejhoršího sice tvrdí, že polarita na Godzile by se měla střídat z čistě teoretických důvodů, ale prakticky jsem na to skoro vždy kašlal a sedával šlapkou na negativu a kolenem na pozitivu velice často déle než hodinu bez jakýchkoliv klinických potíží, právě naopak. Že to tak tenkrát vyšlo, bylo to více méně přes zimu a taky jsem tenkrát neměl potíže se škubavejma atd. nohama, což jsem si doposaváď pořádně neuvědomil. Moc jsem se soustředil na to, jak mi Godzila čistila krev a šlo i o úlevu svalových bolestí.
Jenže Sota (Robert Beck), kterou jsem používal ze začátku jen na zápěstí, také fungovala, i když účinnost byla očividně menší a náklady nesrovnatelně vyšší. Je tedy na snadě, že už elektrifikování krve a jakékoliv zvyšování krevního elektrického potenciálu velice pomůže, akorát že některé metody jsou účinnější, než jiné.
Problém totiž spočívá v tom, že pokud nemá tělíčko dostatečný negativní náboj a hlavně potenciál mezi řídícími nervovými centry (+) a periferiemi těla (-), chřadne. Projevuje se to i shlukováním různých částic v krvi včetně krvinek, fibrinu atp. čímž si člověk zadělává na krevní trombózy a jak to vidím dnes, stejně tak na tukové. Pokud totiž krevní částice, a to i tuky, nemají tento potenciál, usazují se i na stěnách tepen. Do toho se vkládají plísně a bakterie, které celý proces dále umocňují. Mimochodem, injekce HCl rozežene krevní shluky (štůčkování) během několika minut, což mi přihrál Jarda Zajíček jako klinickou zkušenost. To jen pro připomenutí. Navíc HCl injekce krev momentálně, asi tak na hodinu, silně okysličí a to i krev žilní.
Problém lze řešit i jinak, ale pro většinu je to poněkud těžko proveditelné díky potřebným znalostem a vybavení. Samozřejmě od jara do podzima moc pomůže se několikrát denně popoběhnout bosky venku, hlavně po trávě čerstvou ranní rosou, ale i po hlíně a vůbec po vlhkém přes den.
Nouzovky, zde už je to snad jen pro odvážné, či zoufalé školačky a školáky:
a) Ústní podání peroxidu vodíku v dostatečném množství, řekněme aspoň 20 kapek 35% H2O2 ve sklenici vody (pokud osoba netrpí plicní krvácivostí, řekněme díky plicní hypertenzi, nebo nízkou srážlivostí krve a tím opět krvácivostí vůbec, pak je ale taky velice nepravděpodobné, i když možné, že utrpí nějakou mrtvici). Dojde k tomu, že se okysličí přímo krevní plasma, která má daleko větší šanci proniknout kolem za trombózu a přidržet tkáně za trombózou dostatečně okysličiné, aby nezačaly odumírat. Zároveň rozpouští trombotické shluky a tím pádem aktivní trombózu, ať již je tuková, nebo krevní.
b) Injekce HCl do žíly, která jednak regeneruje hemoglobin a nejspíše i díky přechodně nabudovanému elektrickému potenciálu způsobí silné okysličení a to i žilní krve, nejen tepenní. Tím se opět dá velice pomoct, protože málo trombóz je schopných ucpat přívod ke tkáním kompletně. Specielně srdeční, ale i další tkáně mají několik žilních cest zásobování a krev není stoprocentně závislá na jedinné cestě, aby zásobovala kyslíkem a živinami některou tkáň. Existují objížďky, ale jejich schopnost zásobovat je omezená.
c) Podání vrchovaté čajové lžičky cyan pepper rozmíchaného ve sklenici vody. Ono to, co tak pálí, je zase elektrický náboj. Ortodoxní tvrzení, že chuť (a čich) je jakýmsi produktem velikostní kalibrace molekul je naprosto nesmyslný blábol. Dochází opět k rozhánění trombóz a hlavně k okamžitému rozšíření cév a žil, čímž se podpoří funkčnost objížděk a odstranění trombózy.
Jedna každá z těchto metod je velice schopna případ mrtviíce a infarktu vyřešit na místě, nicméně, není radno na to spoléhat.
Následky:
To už je hodně špatné, ale pokud si člověk pozorně počte ve vlákně Oxidační stress a vodík, dozví se, že je třeba nějak napravit spáchané škody, tedy odstranit poškozené tkáně a nastartovat regeneraci a také uvolnit pozůstatky nedokonalého procesu oxidace a tím vzniklý hydroxylový radikál OH.
a) Vodík zde má nenahraditelnou funkci při odstraňování OH radikálů z přidušených a ne ještě zcela mrtvých, ale v podstatě nefunkčních buněk a dusících se buněk.
b) Další okysličování řekněme H202 může a nemusí přinést dobré výsledky. To záleží, ale povšechně je přináší. To záleží na schopnosti buněk produkovat své přirozené antioxidanty a zde se setkáváme především s funkcí vitamínu C v těle a jeho dostatečném přísunu. Peroxid pomáhá bílým krvinkám odstraňovat mrtvé buňky a tím tkáně. Je to jejich munice. Navíc dodává extra kyslík poškozeným buňkám, tedy nemocným, ucpanzm OH, kterým se pak vrací schopnost plného dýchání, funkčnost a schopnost si své problemy řešit i samy. Zde je asi vždy rozumné kombinovat peroxid s vodíkem (a).
c) HCl do žíly i do svalu podporuje množení a aktivaci kmenových buněk, které slouží tělu mimo jiné jako rezerva regenerace, a jejich množení. Jsou přítomné ve všech tkáních. Zároveň také opět způsobuje alespoň přechodné okysličení krve a navýšení potenciálu krevních částic, rozpouštěje případné zbytky trombóz a čištění nánosů v krevním systému. Takže funkce je nejen odstraňování následků, ale i prevence recidivy, to ani nemluvě o dalších pozitivních účincích.
d) Sedět denně na Godzile, viz výše, a nejen díky zvýšenému elektrickému potenciálu, ale i díky produktům jemné elektrolýzy krevních a tkáňových solí se dopracovat k vyčištění a uzdravení jak krve, tak tkání.
Je třeba si uvědomit, že kde je elektrický potenciál, existuje i přítomnost elektrického proudu ve vodičích a to se týče i lidkého těla. Pokud tedy je převelice důležitý potenciál mezi řídícími centry (mozek a míšní uzliny) a konci končetin, nutně se v nás jemná elektrolýza odehrává neustále a do nějaké míry čím víc, tím líp. Jde o naprosto kritický faktor
Jeden ze zajímavých poznatků (Vláďa) je, že rakovina je provázena nesmírně nízkým tělesným potenciálem. Oproti neodůvodnitelným teoretickým spekulacím o nebezpečí stejnosměrné orientace použití Godzily, dochází přirozeně k elektrolýze v těle vyloženě jedním směrem mezi lokalitami nervových center a konci končetin, (Periferie je vždy negativní) byvše naší naprostou přirozeností. To se týče nejen nervových impulsů, kontrolovaných řídícími centry a nervovými zakončeními, ale všech tkání, kde je tento pidi proud stálý a v případě poranění se na pár dní velice zvyšuje mezi poraněním a nejbižším nervovým centrem. Tělo ví proč to dělá, pokud k tomu má podmínky. I nervové elektrické impulsy, ovládajíci řekněme svalovou činnost, jsou opět závislé na tomto potenciálu. V podstatě jde o limitované zkraty procházející přímo nervy, které jsou regulovány nervovými centry (mozek) a periferními nervovými zakončeními (polovodivé spoje), coby spínači. I v nervech logicky dochází k elektrolýze vážení a to jen jedním směrem, i když jde o pulsní proudy.
Absolutně netvrdím, že za všechny nemoci může nedostatečný tělesný potenciál, ale s klidem si dovolím tvrdit, že bez něj definitivně a nezbytně vždy nemocníme a že jeho obnova vede velice často k uzdravení, i když ve spojitosti s dalšími faktory.
S laskavým pozdravem , Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Asi lehký úklep - to bych spal vestojeSlavek Krepelka píše:Pokud podložíme hlavu postele o nějakých 150cm, ...

Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe