Igi:
Kdyby jsi uměl lépe hledat, tak by jsi zde našel příspěvek, kde přesně popisuji o co onehdy šlo a na co tady narážíš. Dnes je již ona stránka nedostupná. Předpokládám také, že již onu firmu tyhle nesmyslné podkopy přešli a pochopila, že to nikomu neprospěje.
Spíše mám dojem, že kdybych tady byl naprosto inkognito, pod jiným nickem, stejně jako ty, tak by to bylo asi o něčem jiném, tedy dle tebe v pořádku. Asi ano, protože by jsi nemohl nesmyslně argumentovat tím, že je to pouze dle tebe konkurenční boj. Mrzí mě, že to tak někdo vidí, ale pokud si myslí, že to vše ví lépe, aniž by věděl o co tady přesně šlo, nemá smysl sem cokoliv dalšího psát. Věř, že mě někdy velmi štve, že díky zákonům tady v ČR nemohu zveřejnit názvy a výrobce nefunkčních hraček a padělků na CZ trhu, na to musí přijít každý sám. Ale aspoň se snažím dávat lidem jakési vodítka a odkazy na to, z čeho jsou ve skutečnosti složeny. Chápu, že je mnohem snadnější někoho za něco odsoudit, než si sám něco ve vícero případech ověřit. Mezi námi je jeden obrovský rozdíl, ke svým znalostem jsem se postupně propracoval, aniž by mi je někdo naservíroval až pod nos, jak ty tady mnohdy v různých příspěvcích předvádíš a snažíš se pouze loudit z jiných podrobnosti. Ono to ale nejdříve chce se naučit základy elektrotechniky, abychom věděli, jak fungují různé elektronické součásti a také k tomu se naučit používat různé druhy měřích a testovacích metod, které třeba nejsou zcela v souladu s dnešní fyzikou, ale mohou se navzájem doplňovat a především se naučit číst v datasheetech, viď Igi

A když nám ten zlej Craft nechce stále prozradit více podrobností ohledně zapperu a plasmy, tak ho za to při nějaké příležitosti obviníme ze zaujatosti. Takhle to zase Igi u tebe vidím já. Takže, co si myslíš pocitově je čistě tvoje věc. Pro mě je ale důležité to, že přístroje, které jsem vymyslel, zkonstruoval a dlouhodobě se také testovali u vícero uživatelů, opravdu fungují a nemusím lidem vykládat pohádky, nebo investovat do reklamy a marketingu nebo dávat nemalé provize z prodeje a tím ceny přístrojů navyšovat, protože mohou být pak mnohem nižší, protože spoléhám na spokojenost uživatelů. Bez toho to prostě nejde. Chápu, že to pro některé může být nemilé a pokud se třeba podíváš na boj oné firmy, kterou máš na mysli s jinými prodejci MMS, tak asi pochopíš, kdo komu se snaží házet klacky pod nohy. Tohle je již snad také přešlo a o tom je tady již v nějakém vláknu také psáno. Někdo posuzuje podle toho, co mu kdo řekne, jiný podle toho, jak to na něj působí, jiný zase podle něčeho jiného. Já spoléhám především na své znalosti a vše si vždy ověřuji. Pokud se provedou nějaké obsáhlejší testy, pak mnohdy může přijít rozčarování i když mohl být člověk zpočátku nadšený. Mě se to jednou také stalo, ale poučil jsem se a dnes si již vše řádně ověřuji a testuji v reále než na něco řeknu, nebo napíšu svůj názor, za kterým si pak pevně mohu stát. Takže znám i tzv. achylové paty konkurenčních přístrojů, jenom proto, že jsem je řádně vyzkoušel a otestoval v reále. Mám také to štestí, že mohu spolupracovat s člověkem, který dokáže velmi dobře vyhodnocovat účinky terapeutických přístrojů ihned po jejich aplikaci, což mnohé usnadňuje a urychluje. V tom všem je mezi námi dvěma ten podstatný rozdíl. Nemohu si totiž dovolit psát, na rozdíl od anonymního pisatele nějaké nesmysly a bludy. Tímto ale nikomu nechci brát jeho iluze o své pravdě a přesvědčení, stejně jako bych dětem určitě nevyvracel nadělování dárků pod stromečkem nějakou pohádkovou bytostí, třeba Santou

Kdo chce si to přečte, kdo nechce, ať to prostě přeskočí a žije dále ve svém přesvědčení o dokonalosti toho, co používá, i kdyby se jednalo o prázdnou krabičku s hezkou nálepkou. Kdyby někteří dobře četli co jsem psal, taky by pochopili, co onen Somatex vlastně ve skutečnosti je a jakého principu používá a tím je klíčové slovo ORGONIT. Tak si o tom něco nejdříve vyhledej a přečti. Pasivní orgonit funguje, pokud je dobře vyrobený, ale ani to není zárukou funkčnosti u každého.
Ok, necháme toho, nemá smysl to některým vyvracet, stejně jako těm, co si myslí, že jejich zvukovkový oberon funguje perfektně, i kdybych mu vedle poskládal to samé, pouze z dostupných komerčních přístrojů a propojil kabely. Stejně by tomu nevěřil, protože jeho zařízení by přece nemohlo pak stát 6 cifernou částku. Omyl, opak je pravdou.
Jedno ale prozradím, už dávno jsem pochopil, že nemá smysl se vyjadřovat na nějaké srovnávání přístrojů konkurence a pokud mi někdo napíše třeba na email, onoho srovnání se ode mě již nedočká.
Pokud máš ty, nebo jiní pocit, že jsem to tady někde udělal, má moderátor můj souhlas onen příspěvek smazat, neboť mi uživatelská práva v tomto fóru takový svůj příspěvek editovat neumožňují.
Vyslyším tedy některé zde padlé názory a nebudu se již dále k jiným přístrojům vyjadřovat, to ať již dále dělají jiní, třeba Igi, bobina, vokoun a spol. To, že stejnou práci u citlivějších jedinců udělá dobře vyrobený orgonit za cenu do 1200kč (dle množství a velikosti použitých kamenů, ze kterých se vytváří tzv. srdce), již uvádím jenom tak pod čarou, ale chápu, neumí tak hezky modře v noci oslňovat a ověřovat pomocí UV LED pravost bankovek