Jo, to jsou Babišovy kšefty. A kam to svinstvo vozíte?vokoun píše:protože výrobky od Monsanta rozvážíme
Jeff
Jo, to jsou Babišovy kšefty. A kam to svinstvo vozíte?vokoun píše:protože výrobky od Monsanta rozvážíme
A ty je zase jenom rozvážíš a všici ostatní to jenom jedí. Já Ti Vokoune řeknu jednu věc. Kdybych byl farmář a někdo na mne přišel s tím, že si mám otrávit půdu jeho chemickejma, vražednejma svinstvama a stát se závislým na jeho zpotvořené mrdině, vzal bych na něj co bych měl po ruce a hnal ho. Jenže to je třeba něco vědět a ne se nechat oblbnout sliby navoněnejch frajerů. No a pokud by ses byl schopen informovat, zjistil bys, že výnosy GMO na danné lokalitě po několika letech počnou silně klesat a pole se eventuelně stane pustinou. To ani nemluvě o dopadu na ekologii.vokoun píše:Na Babiše mě nesahej
ten ty výrobky nevyrábí ale jenom je prodává ...
- http://emnergie.upramene.cz/forum/viewt ... 721#p42721Slavek Krepelka píše:Myslím, že by si tohle měl přečíst každý, kdo má pocit, že je něco špatného s mlékem jako takovým ...
... nehledě na to, že kočky mléko k šťastnému zdravému životu vůbec nepotřebují, ba naopak je již dávno prokázáno, že ať už takové či oné, jim v podstatě škodí ...Slavek Krepelka píše:Vzorek - Citace:
"2. Američtí vědci Potenger a Simonsen dělali pokusy s kočkami. Tento pokus probíhal během několika generací. Zatímco kočky krmené syrovým mlékem se vyvíjely normálně, mláďata živená pasterizovaným mlékem dostala křivici (rachitis), která byla u většiny i příčinou smrti. U koček, které nedostaly syrové mléko, se často objevovaly potraty už i v první generaci. I povahově se tyto kočky podstatně změnily. Staly se agresivními, škrábaly a kousaly. U 53 % byla degenerovaná štítná žláza."
A(&F) píše:... mmch, tučně zvýrazněná část je silně zavádějící, jelikož silně budí dojem, že se kočky "změnily", pokud nedostaly mléko žádné ...
O to přeci ale vůbec nejde a nikdo netvrdil, že ho potřebují. Copak pokusný i domácí zvířata potřebujou všecek ten sajrajt, co do nich průmyslový vědismus cpe ať již v laboratořích, nebo v chovu na potravu, nebo doma? Pokud bych kdy kočku měl, nechám ji na myších a syrovém masu a kdybych jí chtěl jó udělat radost, dám jí nepasterizované mléko, nebo smetanu jako moučník. Copak my lidi jíme jen to, co potřebujeme? Ve skutečnosti již dlouho ani to ne a specielně u mlíka jsme stejnou mafií jako naši miláčci nejen připraveni o jeden z kvalitních zdrojů výživy, ale ještě nám místo něj podstrkují cosi, co nám vyloženě škodí, slovy: "pasterizované mléko" (a vůbec výrobky s obsahem kaseinového klihu a jiných neřestí) pod rouškou naprosto hrubých lží. To vše jen pro to, aby si nějaká parta vytvořila monopol na zpracování a hlavně distribuci mlíka a sejrů atd. Viděl bych to zavádění spíš tady.A(&F píše: ... nehledě na to, že kočky mléko k šťastnému zdravému životu vůbec nepotřebují ...
... i přestože bys věděl, že jí to může ublížit ??? ...Slavek Krepelka píše:Pokud bych kdy kočku měl, ........ a kdybych jí chtěl jó udělat radost, dám jí nepasterizované mléko, nebo smetanu jako moučník. Copak my lidi jíme jen to, co potřebujeme?
... samozřejmě, jinak bych se k tomu přece nevyjadřoval ...Slavek Krepelka píše:.... Četl jsi to celé?
... Slávku, sry, ale prosím, přestaň už jednou pro vždy stále dokola prosazovat názor, že mléko je pro lidi zdravou potravinou !!! (Slavek Krepelka píše:specielně u mlíka jsme stejnou mafií jako naši miláčci nejen připraveni o jeden z kvalitních zdrojů výživy,
S radostí, ale až v momentě, kdy mi někdo předhodí, nebo až se dopídím jedinného racionálního důvodu, prohlásit nepasterizované mléko a jeho produkty z organicky chovaného netelného zvířete za škodlivou potravinu. To se zatím nestalo. Pokud o nějakém víš, přihoď ho.A(&F) píše: ... Slávku, sry, ale prosím, přestaň už jednou pro vždy stále dokola prosazovat názor, že mléko je pro lidi zdravou potravinou !!!