Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Magnetické Motory
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Barbucha: Ano. Pro tenhle obrázek pak platí, že pokud v horní polovine levé cívky teče proud do nákresny(kolmo na výkres dovnitr), pak v horní polovine pravé cívky teče v závitech proud smerem ven z nákresny. Nebo pri pohledu v smeru osi je proud ve spodní cívce treba lebotočivý a ve vrchní cívce pravotočivý. Zvlášte v prípade feritu a stejnosmerného proudu(ne v prípade moc krátkého pulsu), lze pomoct plným ocelovým jádrem vevnitr, prumeru co vleze, a s libovolnou délkou.
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dostal: 61 poděkování
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
Re: bohužel
adam.benda píše: Je mi líto, ale hrajeme tady vysokou ligu..
Co víš o magnetické setrvačnosti okolního prostoru a jak je to se stacionárním magnetickým polem, vytvořeným magnety na obvodu rotoru, majícím vyšší otáčky než 800/m ?
Všem: kdo máte cokoliv magnetického, zkuste to roztočit, třeba vrtačkou/čimkoliv, na více jak 800 o/m třeba.
slušný vynálezce, konstruktér talířů, magnetických generátorů, Tesla 21.století, více nápadů přichází ve snu, nikoli při čtení odborné literatury ...
Kód: Vybrat vše
http://www.demiurg.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=119&Itemid=36
NECHAT V CODE !!!
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
magnetická clona
zdravím...na základě AKORDovi poznámky, přehodnocuji muj mag.motor s rotační clonou na ...magnetický pístový motor s rotační magnetickou clonou....ta clona je z mag.měkého Fe materialu...t.zv. nočníková ocel... funkce je...za 1. utlumit ....dle akorda odvést jinam jeden pol magnetu a za 2.písty motoru v jisté fázi t.zv komprese píst přitahovat...v okamžiku "zápalu - výbuchu "clona eliminující obě magnetická pole odjíždí a nastává expanze.....a tak pořáde do kola....jenže to nefunguje....bohužel muj model je technicky ...po řemeslné stránce nedokonalý.....doufám, že to v brzku vylepším....píšu to sem také proto..., že kdo ten muj motor vidí tak má jiné myšlenkÿ...třeba tu clonu udělat z antikora....to muže být rovnou papírová....dik akord za vysvětlující příspěvek.....já toto vím už rok......a to jsem jen fotograf......tak zdarec martin11
p.s akord-ovi bodik za podporu mag motorů....čučíme jen na animace nebo podvodná videa...já už vo tom vím svoje...a kdo alespoň vzal 2 magnety do ruky tak snad také

... věřím, že se " TO " povede ......
- martinq
- Zasloužilý člen
magnety
vypadá to velice jednoduše
sppousta magnet motorů, foto prototypů a popis + patenty z kterých autor vychází
http://montalk.net/science/72/john-ecklins-sag-6
sppousta magnet motorů, foto prototypů a popis + patenty z kterých autor vychází
http://www.pureenergysystems.com/os/EdGrayMotor/PM_PEM_MG/prototypes/motor/GM1/index.html
- martinq
- Zasloužilý člen
motůrek
MM všimněte si, aby byl motor v zisku, je potřeba 8 takových hejblátek na jedné hřídely
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- martinq
- Zasloužilý člen
magnetický motor
zase jedno udělátko, pěkný nákres nerovnováhy mezi dvěma magnety, zbrousit, namagnetovat šikmo, vzájemným úhlem, obalit feromagnetikem
mag.motor - usa patent
...tak jsem si prohledl...jen obrázky usa patenty....amerikánsky neumím...ale výkresy stsčí....v prvním případě 8x vytahují šoupátko, aby změnili magnetismus.....neumím pochopit, jak to mohl někdo dát vůbec k patentování......nevím kolik lidí si zkusilo vytáhnout šoupátko z vlivu magnetu....material na odstínění v zásadě neexistuje a Fe šoupátko se tam bude s magnetem prát takovou silou, že se to nepohne, i kdyby tam bylo těch vaček třeba 100. v principu ruský píst.motor ale trochu jinak.....závěr...vynálezce by si měl sestrojit alespoň 1 vačkový model aby pochopil....no třeba sestrojil a fungovalo to....rád bych se mýlil.....
druhý patent jsem zcela nepochopil, ale je tam zabudovaná nějaká baterie a elektromagnet n zdvihání závory...clony....a to jsem již vůbec nepochopil....přidat si zdroj práce do magnetického motoru....ale ..všimněte si jak je naobrázku hezky namalovaný na hřídeli toho motoru klínek pro žemenici.......to mě tedy vzalo
hezký den martin11 
druhý patent jsem zcela nepochopil, ale je tam zabudovaná nějaká baterie a elektromagnet n zdvihání závory...clony....a to jsem již vůbec nepochopil....přidat si zdroj práce do magnetického motoru....ale ..všimněte si jak je naobrázku hezky namalovaný na hřídeli toho motoru klínek pro žemenici.......to mě tedy vzalo

-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
mag.motor usapatent
...jen dodatek....příspěvek martin11-1 jsem martin11
nějak mě to tady nefunguje takže ne anonym ....hezký den martin11 

... věřím, že se " TO " povede ......
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dostal: 61 poděkování
Re: Homogení magnetické pole.
V zásadě by to měl být 150mm dlohý toroidu a axiální magnetizací. A je v zásadě jedno kdy bude magnetizační cívka, jestli uvnitř nebo venku. Ale nelze použít způsob vinutí jako se vinou toroidní trafa. 

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dostal: 20 poděkování
pro:P4priX
Mrkni na tohle 

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
ad:Welgor
po dobrom obede a kávičke ma prepadla jedna dotieravá myš-lienka. martin, čo tvoja skúšobná stolica?
Re: ad:Welgor
výborný nápad.Ale statorové magnety by podľa mňa mali byť valce alebo toroidy,to kôli menšej sile potrebnej na otočenie.chiq píše:po dobrom obede a kávičke ma prepadla jedna dotieravá myš-lienka. martin, čo tvoja skúšobná stolica?