"Řezal jsem už stovky lidských těl a žádnou energii jsem tam nikdy neviděl" ......až jeden student elektra mu povídá:
"Pane profesore, podám vám měděný drát, energii v něm taky neuvidíte........ A uvidíme..."

Kókám očima, dalo se to čekatPalo píše:Došel mi zajímavý mail od jednoho uživatele ...
MMS – Miracle Mineral Supplement
Jiří Heřt
Bla bla bla ....
Jestli jsem měl pravdu já, tak se to začíná pozvolna rozjíždět. Jestli měl pravdu gewo, tak se jim ten Heřt jenom trochu "utrh ze řetězu" a nebo mu zapomněli říct, že se o tomhle nemá mluvit. Uvidíme, co bude dál.gewo píše:... podepřených naprosto seriózními výzkumy, které budou zveřejňovat věhlasné kapacity z nejrůznějších oborů.poota píše:Na mě to působí tak, že ať již jde o ironii či pouhé zlehčování, je to v každém případě přímý útok na MMS od někoho, kdo ho vnímá jako "nekalou kšeftkazící konkurenci". Tato první vlaštovka je ještě jaksi nesmělá, ale zcela určitě se dočkáme útoků daleko sofistikovanějších, podepřených naprosto seriózními výzkumy, které budou zveřejňovat věhlasné kapacity z nejrůznějších oborů. A bez jakýchkoli skrupulí, počítejte s tím, že to nebude jenom takové naivní plácání, jaké nám tu porůznu předvádějí naši milovníci karet. U pana Zentricha můžeme apelovat na jeho svědomí, a nejspíš i s úspěchem, ale u zaplacených kapacit není na co apelovat! Navíc mají k dispozici všechna média, která náležitě využijí. Takže ve výhodě budou všichni, kteří si účinky stihnou ověřit prakticky na vlastních tělesných schránách ještě předtím, než ta kampaň začne. Ostatní se na základě toho, co se nám bude předkládat, pustí do tohoto "léčení" jenom tehdy, až je ti "opravdoví" lékaři hodí přes palubu. To nestraším, bude to tak - poota
Ne, nedočkáme. Slabé snahy byly, ale nic takového není a nedá se ani očekávat. Naopak se zdá, že kapacity mají přímo nařízeno se tomuto tématu vyhýbat - protože by jen potvrdily to, co už tady bylo několikrát zveřejněno k stažení. Výsledkem by byla jen další propagace MMS, a na tom farma ani felčarská obec nemá nejmenší zájem.
Uvědomte si, že ta věc je "nová" jen u nás, ale všude ve světě běží už 5 i více let. A za celou tu dobu se nestal jediný průšvih, nikdo neumřel, a žádný odborník nenašel nic, čím by se to dalo očernit. Nic, zero, nada... Takže se přešlo na očerňování Jima atd. I tady už se o to nějaký anonýmek pokoušel.
http://www.google.cz/search?q=Ji%C5%99% ... =firefox-aIvan píše:Pán Heřt bude asi podobný týpek ako v USA Stephen Barrett. Tomu už ani z očí nič dobrého nekuká, nieto ešte z hlavy http://www.quackwatch.com/10Bio/bio.html
Jo čím je to konzervovaný . Já to řešil tak, že jsem vzal kousek ananasu nebo jablka a rozmixoval to s vodou a štáva na zapití byla hotová .Etikety na štávách sem pak neřešil,stejně to píšou čím dál menšími písmeny a je to s čerstvýho ovoce chutnější.JardaXXX píše:muezte zde napsat, jake konkretni stavy od firem se mohou pouzit?
V podstatě máš pravdu, na to natrefit mezi "kvalitními" džusy nejde. Jsou to džusy, kterých jsou plný palety - tedy velmi dobře přehlédnutelné. Jsou to ty nejlevnější džusy - zejména jablečné, vyrobené pouze z koncentrátu. Cenu očekávej tak max. 15 Kč za litrJardaXXX píše:muezte zde napsat, jake konkretni stavy od firem se mohou pouzit?
Ja osobně občas koupim 100% jablečný koncentrát u Lidla,ale nazev přesně nevím.Rozhodně je tam ale srozumitelně napsané co obsahuje a o kyselině askorbové tam není ani zminka.JardaXXX píše:muezte zde napsat, jake konkretni stavy od firem se mohou pouzit?
To je opravdu nejjistější, pokud nesneseš MMS jen s vodou. Etiketám se opravdu nedá moc věřit, na něco se vždy ,,zapomene,,la píše: je to s čerstvýho ovoce chutnější.