chci jenom kratce napsat, ted jsem zacala znovu brat PMS1 a vzdy zjistuji, ze to omlazuje. Nevim, ale ma to dobry ucinek.
Ja beru nejdriv tobolku MMS2 a za nejakou dobu si vezmu PMS1, vetsinou az po poslednim jidle asi tak po 1 hodine nekdy i vice.
Ma to vyborny ucinek, citim se hned lepe, jiz druhy den je to znat. Uvidim mam v umyslu MMS2 prestat brat, chci videt jestli
to ma dohromady lepsi vliv.
Vlasy jsou zase u me tmavsi, jsem stihlejsi a to vzdy ihned jak PMS1 zacnu brat je to druhy den znat. Ted chci brani provest nejmene 2-3 tydny bez prestavky.
Ctu to dost casto, ze to pusobi jako antiaging, lide si to pochvaluji a muzu to potvrdit, plet je jemnejsi a prirozene vyraz obliceje je lepsi, cistejsi, pro karmu je to urcite dobra vec.
A taky co jste beru jsou Schusslerovy soli, jsou to tkanove soli, nevim jestli je to v Cechach k dostani, ale mam pocit, ze uz ano.
Beru k tomu 3-4 x denne jednu tabletu "Natrium chloratum" (kuchynska sul) je to cislo 8, rozredene na D6. Vlastne v nizke davce nebot je to na urovni homeopatie, tedy velmi slabe rozredene a ke kazde tablete si dam na spicku noze vitaminu C, necham oboji v puse rozpustit ci se to primo vsaje.
Toto jsem okopirovala z internetu:
Mezi solemi sodíku má kuchyňská sůl v organismu nejvýznamnější místo. Je esenciálně naprosto nezbytná. Zatímco draslík se nachází převážné v buňkách, asi polovina sodíku se nachází v extracelulární tekutině, další část je v kostech a chrupavčitých tkáních. Nachází se v žaludku a ledvinách. Sodík reguluje vodní hospodářství, osmotický tlak (k regulaci osmotického tlaku potřebuje člověk žijící v mírném pásmu při průměrné tělesné činnosti 5-10 g kuchyňské soli denně).
Podporuje obnovu buněk.
zde i jeden link, treba to nekoho bude zajimat:
http://www.vilcakul.estranky.cz/clanky/ ... riaticum_-
Homeopatie vime, ze pusobi jenom informaci, nekdy malou davkou nejake substance. Mam pocit jako by to dalo telu nejaky pokyn na vylouceni latek, ktere jsou v mistech, kde se mms jen tak nedostane, neco jako elektrolity. Nevim je to moje pozorovani.