p.s.
http://aktualne.centrum.cz/veda/clanek. ... position-4
zabalte si počítač do alobalu

Nově jsem rozšířil pravidla fóra o následující větu: Komerční reklama je bez souhlasu "Hlavního administrátora" fóra zakázána a to i v "Podpisu uživatele".peroxid píše:Nevím, jestli se to tady probíralo, ale velice mě štve, když si tady z fóra někdo dělá zdroj zpětných odkazů. Neměli by to moderátoři mazat nebo přemýšlet o sytémovém opatření?
Díky za odpověď, jenom bych se chtěl přimluvit za rozlišování a jistou benevolenci k těm, kdo do fóra pravidelně přispívají. Tam je jistota, že nejsou na fóru kvůli odkazům, ale že odkazy mohou posloužit k informovanosti a nabídce užitečných produktů. Bez linkování (i na komerční stránky) by byl přínos některých témat poloviční. Myslím ale, že je důležité hrát fér a když je někdo v nějakém byznysu osobně angažovaný, o souhlas požádat.Rival píše: Komerční reklama je bez souhlasu "Hlavního administrátora" fóra zakázána a to i v "Podpisu uživatele".
Absolutně. Moc si těch komerčních nevšímám, ale definitivně mi tu figuruje Craft.peroxid píše:.....jenom bych se chtěl přimluvit za rozlišování a jistou benevolenci k těm, kdo do fóra pravidelně přispívají.
Tímto mi nezbývá než se přidat k Huhu. Jde o stejného kořena.huhu píše:Žádám o prověření nicku " neoantrophus "
Vlákna se nikam neztrácejí, pouze dochází k jejich slučování, takže příspěvky z nich lze snadno nalézt pomocí funkce [Hledat].neoanthropus píše:Admin jednoduchá otazočka na teba, kam sa nám stratilo vlákno "HCl - pozitíva & negatíva jej peroralneho užívania" ktore bolo pred 10 dňami založene v časti "zdravie" z dôvodou polemiky o objektivnosti a neobjektívnasti zamerne zavádzajucich informáciach prezentovaných na tomto fore "obchodníkmi so zdravým"? Žeby už i tu to bolo len o "straníckej príslušnosti"? Ak ano, tak v tom prípade by bolo už naozaj načase zmeniť túto vetičku Jsme otevřená společnost a všichni jste zde vítáni. v okne pod registraciou pretože je postavená na klamstve. N
Jo, takže ak sa pokúsim zabudnúť na to premazavanie príspevkov do toho vlákna z mojej strany môžem k tomu zatial povedať len tolko že nechám ďakovať. A, ideme ďalej. Npoota píše:Vlákno máš zpátky - jak vidíš, milé slovo dokáže zázraky