21x před užitím protřepat (standard u tekutých homeopatik) a pak ta věc s alobalem mě opravdu pobavila

Lidi neblázněte... informatika jsou sice fajn věc, pokud jsou dělaná na míru, ale tady tohle už je doslova přitažené za vlasy. Prováděl jsem za dobu, co se výrobou KS zabývám mnoho testů, ale ani jeden neprokázal rapidní snížení účinku, natož jeho znehodnocení při běžném skladování. Mnoho lidí už zapomíná kolik elektromagnetického smogu je dnes kolem nás, to by vyrobené KS bylo do 24 hodin absolutně neúčinné, kdyby bylo až tak choulostivé, jak se všeobecně uvádí. Takže pokud někdo doslova neopírá zapnutý mobil o nádobu s KS, nestaví jej na pořádný transformátor nebo stolní radiostanici se slušným vysílacím výkonem a nebo jej neohřívá v mikrovlné troubě, nemusí se rychlého znehodnocení KS vůbec obávat. Daleko důležitější je uchovávání KS o vyšších koncentracích vyrobeného elektrolýzou v nádobách, které propouští minimum světla a neuvolňují žádné látk, např. některé plasty.
Díky Světluško za info, ale pro mě především z hlediska záručního, zdravím Hranice - Drahotuše