zkus :martin11 píše:.....takže , jen a jen odměrný válec....když ho mají v čojce, tak ho museli někde koupit. protože ho asi budu příští rok na nějaké pokusování potřebovat, tak ho začínám shánet....nevíte kde
Dneska jsem čepoval úplně stejně u Tesca, oficiální cena 34,20 Kč. U tý předchozí mi vycházela cena za litr na nějakých 40 Kč (oficiální mám dojem 33.60 Kč), tedy odchylka při měření 20 procent. U Tesca mi vycházela odchylka na 12%, takže cena 38,30 Kč. Oproti předchozí jsem ušetřil 80 Kč... Hodlám zkoušel dál, i dražší benzínky, ale zcela určitě nevyjedu benél tak brzo, jako tento víkend...martin11 píše:...vyhrožováním obsluze nic nezískáš...
Jednou jsem byl pro benzín v PolskaPalo píše:Dneska jsem čepoval úplně stejně u Tesca, oficiální cena 34,20 Kč. U tý předchozí mi vycházela cena za litr na nějakých 40 Kč (oficiální mám dojem 33.60 Kč), tedy odchylka při měření 20 procent. U Tesca mi vycházela odchylka na 12%, takže cena 38,30 Kč. Oproti předchozí jsem ušetřil 80 Kč... Hodlám zkoušel dál, i dražší benzínky, ale zcela určitě nevyjedu benél tak brzo, jako tento víkend...martin11 píše:...vyhrožováním obsluze nic nezískáš...
Fosfan uvolněný z fosfidu. Když to použili v metru tak by to mohlo zabrat i na to co žije v noře.Palo píše:Napadla mě taková bláznivá básnička, která by se mohla jmenovat "Náš Jarda"
Na dvóře,
náš Jarda
v traktóře
rebarbóře
kořínky óře.
A liška v nóře
se třese, že jí Jarda
kutloch zbóře
P.S. Jardo, jak jsi povídal, že Tě rozčiluje ta nora na pozemku, tak zkus bojový plyn zvaný chlordioxid, když jsi tak naštvaný a povídal jsi, že jsi už zkoušel snad všeJe to sice takový dost drsný řešení, ale povídal jsi, že jsi zkoušel sirnej knot a podobné, což je bych řekl poměrně podobně drsný řešení...
Fosfan uvolněný z fosfidu. Když to použili v metru tak by to mohlo zabrat i na to co žije v noře.Palo píše:Napadla mě taková bláznivá básnička, která by se mohla jmenovat "Náš Jarda"
Na dvóře,
náš Jarda
v traktóře
rebarbóře
kořínky óře.
A liška v nóře
se třese, že jí Jarda
kutloch zbóře
P.S. Jardo, jak jsi povídal, že Tě rozčiluje ta nora na pozemku, tak zkus bojový plyn zvaný chlordioxid, když jsi tak naštvaný a povídal jsi, že jsi už zkoušel snad všeJe to sice takový dost drsný řešení, ale povídal jsi, že jsi zkoušel sirnej knot a podobné, což je bych řekl poměrně podobně drsný řešení...
Dneska jsem tankovat u Shellu, opět stejný výsledek jako u čerpací stanice Unicorn, natankováno 44 litrů, ofic. cena 36.40 Kč – takže cenově vychází nejhůř ze všech.Palo píše:Dneska jsem čepoval úplně stejně u Tesca, oficiální cena 34,20 Kč...