To mi z toho ještě teď taky vylezlo, že naše tělíska jsou vlastně produkovný kmenovýma, takže relativně primitivníma buňkama. Asi jsem tedy nebyl moc vedle, že ty tělíska jsou prakticky taky viry, ale spíš ty mutovací. Ono to hraje i s tou informatikou DNA. Ty spirálky jsou jenom kousky celé DNA buňky. To vypadá, že celá dna je kniha a buňka z ní dělá útržkovou literaturu, kterou nakecá vedlejším buňkám, jak podiferenciovat, tedy zmutovat a že není prakticky žádný rozdíl mezi mutací a diferenciací, nebo i dediferenciací. Rozdíl je v exekuci přečteného, ne v principu předávání informace. V mutované buňce se doplní její kniha o stránečku a ona se buňka zařídí, buďto se vivine jako se dovivinují buňky lidkého embrya, plodu a dítěte, nebo zprimitivňují jako rakovina. No a když dostane buňka hodně všivé informace a je jima zhlcena a nedokáže si to už ani rozumně číst, protože jsou to skoro všecko nesouvislé kraviny, má z toho trauma, zblázní se a má z toho aj smrť. Apoptózuje.Slavek Krepelka píše: .... Lezou mi z toho věci. ...
Šíleně mi to připomíná jak se chováme my lidi. Pokud dostáváme informace dobré, nebo si je vyhledáme, přebereme, dělá nám to celospolečensky velice dobře a spolupracujeme jako individua v rámci společnosti, což postrkuje celou společnost do vývoje. Jak do toho někdo ale začne motat lži a mizerné, polovičaté informace, jednáme podle těch mizerných, začneme si odtržitě konkurovat jako naprostá individua vytržená ze společenské souvislosti a celá společnost tím trpí. Ta souběžnost principu mi připadá úžasná. On je v nás celý náš lidský svět v menším. Ještě aby měl ten David Icke pravdu, že jsme skutečně napadeni, tedy společensky, nějakou patologií, tedy těma mimozemskýma plazama, který dediferenciovaly část lidstva na svou primitivní úroveň a navíc tuhle zvrhlou společnost ještě aj prorůstají svou přítomností.

Dovedete si někdo představit, že by se naše tělo mělo chovat tak, jak se k sobě chová strašná spousta z nás? Že by naše játra začala konkurovat ledvinám, ledviny játrům a noze a noha ledvinám, játrům a mozku atd., až by nakonec náše chorobná, přebujelá řiť pře

S laskavým pozdravem, Slávek.