...myslím, že se zlato nemění za peníze....zlato se vymění za zboží.....
...prostě se platí zlatem....nebo diamantama...nebo platinou.....v tichomoří mušlema.....m11
koncem minulého týdne na čt2 byla animace co se stane po srážce s 500 km "ůlomkem"
docela poučné: za 1000 let budou znova bakterie ve vodě bakterie které přežijí v hluboké vrstvě soli na dně vyvařeného moře a život si najde cestu. Na ten výzkum muselo být utraceno moc.
B.
Zdravím pánové
Kdo jste stahovali překlady Teslových patentů, tak máte možnost stáhnout jejich aktualizované verze. Byly přidány obrázky do každého překladu, ulehčí vám to práci při čtení. Pomalu budu pokračovat s dalšími překlady. Děkuji za zájem a přeji Vám hodně zdaru!
Edgar
Ještě u elektrotechnickýho vesla, ňákou dobu moh by sedět Tesla.
přepadla mě dneska nějaká nostalgie, tak jsem si něco pěknýho připomenul: http://www.youtube.com/watch?v=5LD-_S5gWkM&NR=1
Já to viděl na vlastní bulvy před lety v Římě - a byl jsem z toho úplně nadšenej...bohužel jsem neměl kameru a utrácet za takovou blbost mi rodina rozmluvila - ještě že máme tu Utrubku...
Komu se nelíbí Miky, třeba ocení aspoň závěr toho klipu.
Nostalgie pominula
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
Budete podrobeni krátkému testu. Skládá se jen z jedné otázky, ale otázka je velmi, velmi důležitá. Neodpovídejte proto zbrkle a bez uvážení! Promyslete si to! Odpovídejte upřímně a dozvíte se něco o své morálce. Představte si následně popsanou situaci a učiňte rozhodnutí. Nezapomeňte, že odpověď by měla být spontánní a upřímná.
Nacházíte se přímo v centru katastrofické povodně vyvolané orkánem... Neuvěřitelné masy vody... Jste fotoreportérem v samém centru této hrůzostrašné katastrofy. Pokoušíte se zachytit jak lidé zoufale bojují se živlem... Síla přírody v celé její ukrutnosti bere vše, co jí stojí v cestě. Náhle vidíte muže, řídícího terénní auto... bezradně se ho snaží dostat pod kontrolu. Vypadá nějak povědomě... a poznáváte ho: je to Jiří Paroubek!!! A vidíte, že ho rozběsněná povodeň každou chvíli pohltí - navždy... Máte dvě možnosti - zachránit ho nebo udělat fotku svého života! Zachránit mu život nebo udělat fotku, za kterou určitě dostanete Pulitzerovu cenu! Fotku, která představuje smrt jednoho z nejvýznamnějších lidí v Česku... A teď otázka: