Já svůj názor pod tíhou nových neoddiskutovatelných faktů klidně změním

A je mi jedno, kde takový názor je publikovaný, zajímá mě obsah, ne forma.

sisa píše:No, jsem ráda, že jsou mezi náma jedinci, co nikomu nic nebaštěj a mají svůj pevný, ničím nenalomený a neovlivnitelný názor.![]()
Já svůj názor pod tíhou nových neoddiskutovatelných faktů klidně změním![]()
A je mi jedno, kde takový názor je publikovaný, zajímá mě obsah, ne forma.
To je častá zpráva reportérů, i těch pravdomluvných.sisa píše: Viděl jsi tam ruské vojáky?
Ruské vojáky, tedy příslušníky ruské armády, nemluvím o dobrovolnících, jsem neviděl nikde, v žádném oddílu domobranců. Chci to zvlášť zdůraznit.....
zdroj:"Ruský prezident vede svou zemi rovnou po cestě, která by mohla skončit v daleko horším režimu, než je on," napsala agentura Bloomberg. "Putinův návrah k politice ze studené války omezí šance Ruska na zdravé hospodářské oživení a na diverzifikaci a osvobození se od nezávislosti na ropě. Putin také podporuje nebezpečný nacionalismus, který nemusí být schopen zvládnout." ...........................................
A navzdory Putinovým paranoidním tvrzením není v americkém zájmu, aby se Rusko rozložilo a vznikl tam chaos.
Skutekně? No to je bájekné. http://www.bloomberg.com/news/2014-11-1 ... ecast.htmlmilda píše: ... "Putinův návrah k politice ze studené války omezí šance Ruska na zdravé hospodářské oživení a na diverzifikaci a osvobození se od nezávislosti na ropě. ...
Je to citováno v budoucím čase, tak uvidíme. Ty grafy jsou zajímavý, ale když bys to bral "doslovně", tak Rusům... "Putinův návrah k politice ze studené války omezí šance Ruska na zdravé hospodářské oživení a na diverzifikaci a osvobození se od nezávislosti na ropě. ...
No, to je otázka. Když si vezmeš k jaký smlouvě donutili Tymošenkovou (a bylo toho víc), tak spíš vedou proti Ukrajině už dávno obchodní válku a snaží se její ekonomiku položitSlavek Krepelka píše: Rusi celou tu podvratnou aktivitu na Ukrajině potřebovali jak díru do hlavy. Pokud se podíváš na ekonomický dopad, Rusi Ukrajinu byť i nechtěně dotovali a stále dotují, na rozdíl od cowbojů.
To jsou drastický záběry kamilo.dkamila píše:
Nevím, kam máš ty blíž kulturně, ale zatím obě dvě světové války nebyly o ničem jiném než o rozmachu jaksi západních, nadnárodních korporací, které se na nich nacucaly jak klíště na psovi a zatra se rozlezly. S případnou třetí to bude nejinak. Již samotný princip dnešního dobývání světa tímto "západem", buďto podvodným mírumilovným procesem, kterému padlo za oběť i Československo, a když ne "po dobrém" tak rozflákáním na sračku, Lybie, Srbsko, Irák, Sýrie,, prakticky celá Afrika a přes půl Jižní Ameriky atd. na to poukazuje. Do obou předešlých světových se Rusko nechalo zatáhnout a je jen otázkou, zda se nechá zatáhnout i do té třetí. Očividně se jim nechce, ale také si zuby nehty brání předsíň a není divu. Vzhledem k tomu, že ty první dvě světové přišly jaksi ze západu, i když ve skutečnosti přišly ze středovýchodu, odkud fouká i ta třetí, radši bych se kulturně přiklonil k té "Sibiři". Nejsem totiž prase. Zajímavé taky je, že korporace jménem Spojené Státy Americké (A nemyl se, USA je legálně korporace s ručením omezeným) rozprodávají severoamerický kontinent Číně. Dokonce jí už nadělili i svůj jedinný hluboký přístav (čti "ponorkovou základnu") na svém západním pobřeží. Probuďte se snad všici. Štěkáte na špatný strom a bečet budete na špatném hrobě, ne-li v něm.felda píše: ... Kulturně máme ale blíž jinam než na Sibiř....
No, víš, ono někdy není potřeba moc vymýšlet, stačí jenom nebejt tetřev hlušec. A mít alespoň triviální znalosti z nedaleké historie.mahatma píše:Mildo, tie chujoviny čo tu potíš o ruskej rozpínavosti si určite nevymyslel sám.....
Jsi triviálním příkladem toho, že ty triviální znalosti nestačí. Takhle pošetilý jsem kdysi mazal před komunismem. Západ mne z té pošetilosti vyléčil, i když mu to přeci jen chvíli vzalo.milda píše: ... A mít alespoň triviální znalosti z nedaleké historie. ...
Mildo, tohle mi teda moc nepřipadá jako znalost historie. Pokud si cheš své znalosti napravit, doporučoval bych třeba knihy "Kam zmizel zlatý poklad republiky" nebo "Co nesmíte vědět".milda píše: Ukrajinský zlato je tam, kam Ruský tanky nedojedou ani za 14 dní a je mu tam určitě dobře.