Třeba budeš moct jednou ty pusinky předat i nevirtuálně (to bych byl na ten milion fakt zvědavej )
Zeptám se ho, jestli vezme toto balení. Jinak budu k tomu objednávat i Metronidazol, takže by měl být k dispozici i Entizol (s jiným názvem). Je sice trochu dražší...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Někde jsem četla,že na pálení žáhy je nejlepčí šťáva z citronu.Už jste to někdo zkoušel.Já tímto problémem netrpím,tak nemůžu říct,jestli to zabírá.Tak to někdo vyzkoušejte!
A ty znáš PŘÍČINU?? Pokud ano, proč bojuješ s důsledkem a nezaměříš se na ni. To dělají většinou doktoři. Prášek proti bolestem hlavy, ale příčina je dál. Tak se berou dál i prášky proti bolení hlavy. Silnější a silnější. Zdravotnictví nepotřebuje zdravé pacienty.
právě že neznám příčínu ,nevím kde co mám blbě ale znam ten dusledek-to setsakramenský pálení...kdybych znala příčinu tak se na ni zaměřím..já jen odpovidala na to, že citron mi na to nepomáhá!!!a že si MYSLÍM že citron člověka nevyléčí ale jen potlačí NĚCO -něco-pálení žáhy....ale jak už jsme tady psali asi to bude nakonec v tom,že mám právě té kyseliny málo-málo trávících enzymů--proto si udělam ten test a budu to vědět do tří dnů---
a jak už se tady psalo-anacida,omeprazolum jen překryje tu PRAVOU PŘÍČiNU-tak jako ten CITRON..tak k čemu mi to jako má být?k tomu,že jakmile si omeprazolum nebo citron nedám bude to ještě horší?
Dnes jsem ze zvědavosti změřil pH černé kávy, protože všude čtu, že je silně okyselující.
1 lžička cukru, 2 vrchovaté černé mleté kávy "Standart" a 2 dcl vody. Výsledek pH 6,1.
Čekal jsem tak pH 4. Vždyť džusy a ochucené minerální vody mají 3,6 až 3,8 pH. Toto je silně okyselující.
No asi se budeš divit, ale je mastná a spíš způsobuje okyselení organizmu než opak. Nevím, co všichni blázníte s ph metrem. Ten je dobrej leda tak na měření moči u rakovinářů.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.