Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Zistil som rozpor v zákonoch

Sem jsou přesouvána "spící" a uzamčená témata. Spící témata je možné opětovně probudit k životu...
Odpovědět
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

MFAAA

Příspěvek od martin11 »

OTÁZKA ZNIE PREČO NETRVÁTE NA SVOJICH PRÁVACH A NEŽIADATE TO ABY STE MOJE NÁPADY MOHLI VIDIEŤ!!! Vymyslel som ho. Jednoducho ste nežiadali od štátu aby vás neponechali húpich....napsal MFAAA..
....

....Vzácný příteli....s radostí netrváme na svých právech a nežádáme stát o to abychom mohli vidět tvoje vynálezy a nápady.
...Nás totiž tvoje vynálezy a nápady...asi...nezajímají....ale...
...přečti si co jsi psal a požadoval na začátku naší korespondence.....
...dnes...s odstupem času...nám svoje nápady vnucuješ s tím , že nám stát brání aby jsi nám je ukázal....
.....napiš jak pracije tvoje PM...na jakém principu.....
.....dnes se vsadím o cokoli, že žádné PM nemáš...a nemáš a nemáš...a jestli máš tak ho ukaž...s fotky se nedá nic okopírovat....a nemáš ....tak už přestaň brečet, nestarej se o naše práva....my víme co mužeme , smíme a nesmíme.....mimo jiné...vše co není zakázáno je dovoleno.....základní poučka práva.....
...a nikdo, žádný zákon ani rozpr v zákonu ti nebrání nám ukázat tvoje PM.
...je to na tvé vůlicokoli komukoli ukázat....že se bojíš zcizení.....skus okopírovat muj magnetický motor....a budu rád, když se ti bude točit.....a přenechám ti na něj všechna práva....ono je něco jiného si myslet , že máš...a skutečně mít......takse pochlub....a už nás nepoučuj o našich právech.....martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
marx
Starší člen

Příspěvek od marx »

ja bych statu stejne nic nepriznal, protoze bych z toho mel velky kulovy.

to radsi rozsirim svuj vynalez pod svym jmenem po celym internetu vsude kde se to da... umim anglicky a rusky a na rozsireni vynalezu mi me jazykove schopnosti staci.

alespon nebudu za debila a otevru to vsem, proc to tajit?!

kdyz muj vynalez pomuze ostatnim kdo ho potrebuje tak at, at si to vezmou a delaji co chteji, at dale vylepsuji a tak i ja bdu moc vyuzivat vylepsene verze one veci.

to je jak s otevrenym kodem software - siri se zadarmo a vylepsuje se. kazdy je spokojeny ale primarni prava vydavatele stejne plati.

sve autorsky prava totiz nikomu nemuzes dat ani darovat ani 100% prodat. jses autor a nikdo s tim nic neudela.

Čas odhalí pravdu.
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Anonymous píše:Vieš veľmi dobre že jediné čo vám môžem napísať je že sa mýlite ak si myslíte že ho skutočne nemám. OTÁZKA ZNIE PREČO NETRVÁTE NA SVOJICH PRÁVACH A NEŽIADATE TO ABY STE MOJE NÁPADY MOHLI VIDIEŤ!!! Vymyslel som ho. Jednoducho ste nežiadali od štátu aby vás neponechali húpich a teraz sa s vami nemôžem na túto tému ani baviť. Ale aspoň viete na čom ste. Jednoducho nemáte poznatky. Svojim konaním neustále podporujete porušovanie mojich práv. Prečo? Ak by teraz použili proti niekomu násilie a napísal by vám vy by ste mu zjavne neuverili že to neurobili, mohli by ho zabiť, mohli by čokoľvek a vy všetci by ste zlyhali??? Tak to je to čo svojim konaním umožňujete mafiánom, ap.. nežiadate ako spoločnosť vysvetlenie a tým umožňujete konať násilie sami proti sebe.
Ja som len zvedavý kedy vám to dôjde čo sa tu deje a kedy si uvedomíte že takéto hrozné veci ako opisujem sa tu páchajú na všetkých, na vás, ai..
nuž teda:
1.) nepoznám zákon platný v SR, ktorý by zakazoval zverejnenie tvojich nápadov. Teda ťa vyzývam - ZVEREJNI ICH!
2.) mňa štát neponecháva "hlúpym." To, či mám vôbec snahu byť "múdrym" je moja osobná vec. Myslím, že štát mi dal vo svojej dobe dostatočné vzdelanie, i to najvyššie, a ďalšie štúdium je iba na mne.
3.) nie som si vedomý takého konanie, aké tu píšeš: "Svojim konaním neustále podporujete porušovanie mojich práv." Ak mieniš v takýchto tvrdeniach pokračovať, budem nútený požiadať administrátora tohoto fóra o poskytnutie adresy tvojho uzla môjmu právnikovi pre ďalšie konanie. ( :D ale ti zatrnulo... :D :D ) Že sa jedná o zjavné osočovanie, to ti, dúfam, tvoj psychický stav umožňuje rozpoznať.
4.) "Ja som len zvedavý kedy vám to dôjde čo sa tu deje a kedy si uvedomíte že takéto hrozné veci ako opisujem sa tu páchajú na všetkých, na vás, ai.." - môžeš ich popísať? Jediná hrozná vec, o ktorej viem, je Bushova vláda (a fy Monsanto... a oblasť 51... a zatajovanie VE...) :|

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Takže sa tvárite aký ste vy dobráci ale je vám jedno koľko ľudí preto ako sa správate umrie? Teraz ste už ako tí proti ktorým akože píšete. Tak sa prejavte. Ukážte sa aký skutočne ste. Už konáte vedome §15.

marx
Starší člen

Příspěvek od marx »

vubec jsem nepochopil smysl posledniho vyjadreni...

čo ako konam paragraf 15? co to je?

ja zatim nemam nic co bych mohl zverejnit, kdybych mel uz o tom davno vite.

ano jsem dobrak, ale bez svedomi, ze takova kombinace neexistuje? neznate jeste tento svet. v nasem svete existuje tolik kombinaci kolik je tady lidi*2 a jeste na desatou... pokud chcete oficialni vyjadreni tak staci pouzit kombinatoriku = vyjde to jeste vice

Čas odhalí pravdu.
Návštěvník

Pre chiq.
1) Ty si vyzývaj svoje svedomie!
2) To či ty si hlúpi, alebo nie mi je jedno ak sa mi tvoja hlúposť neporušuje práva!!! V tomto prípade ich porušuješ nadmieru. Tak som ťa na to upozornil!!!
3) To že porušuješ práva iných a nekonáš podľa zákona všeobecného ohrozenia a úplne vedome a verejne konáš proti odstráneniu všeobecného ohrozenia a pritom píšeš že si si nie vedomý toho že svojimi príspevkami sa snažíš ponechať terajší stav kde priamo ľudia umierajú a ako píšeš nemáš záujem o vzdelávanie v tom prípade som napísal zasa fakt. Nie len že tie práva porušuješ ale ty už máš zámer ich porušovať. Teraz sa hráš na hlupáka lebo som napísal že si si niečo uvedomil? Presne ako som čakal.
4) A tvoje názory. Mám na háku! Sú k ničomu. Bezpredmetné. To že žobreš na internete o nápady sa dá naozaj napísať všeliako. Len si pekne zostaň nevzdelaný ak ti to neumožnil štát byť vzdelaný. V tomto nemáš na výber a už by si si to konečne mohol uvedomiť. To že si proti vede je už jasné lebo svojim konaním sa snažíš o zamlčanie pravdy a poznatkov, alebo sa snažíš o ukradnutie nápadov.

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Anonymous píše:Takže sa tvárite aký ste vy dobráci ale je vám jedno koľko ľudí preto ako sa správate umrie? Teraz ste už ako tí proti ktorým akože píšete. Tak sa prejavte. Ukážte sa aký skutočne ste. Už konáte vedome §15.
Pochibujem že poznáš niekoho kto by smrť prežil , takže už to tu nerieš . Vedz že aj sveti to už majú za sebou . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
chiq
Zasloužilý člen

Příspěvek od chiq »

MFAAA pripomínaš mi agenta z Minority Report...
...a podľa tej poslednej tvojej reakcie človeka, ktorý nevie, kde je sever... halóó! sever je na kompase označený veľkým S, alebo N... hmm... to bude pre teba ťažkéé... no vieš čo, sever je tam, kde majú stromy hrubšiu kôru... to tiež nie je celkom presné... na severnej strane sú viac obrastené machom... stačí ti to?
Naposledy upravil(a) chiq dne úte 16 pro 2008 13:53, celkem upraveno 1 x.

Návštěvník

Ešte tu máme navádzanie na trestný čin a výzvu na to aby som neodstraňoval všeobecné ohrozenie. Ešte čo pridáte?

chiq
Zasloužilý člen

Příspěvek od chiq »

Anonymous píše:Ešte tu máme navádzanie na trestný čin a výzvu na to aby som neodstraňoval všeobecné ohrozenie. Ešte čo pridáte?
stále si nepovedal, o aké "všeobecné ohrozenie" ide. Inak sa z tvojej strany stále jedná o šírenie poplašnej správy...

Návštěvník

Už ste sami taký istý ako tí ktorými pohŕdate. Je vám jedno či niekto umrie alebo nie hlavne aby ste dosiahli čo vás napadne. Tomu sa hovorí išli aj cez mŕtvoly.
Ja sa tu urážať jednoducho podľa článku 32 ústavy SR nenechám!!! A dôsledky vášho konania som vám už opísal!!!

chiq
Zasloužilý člen

Příspěvek od chiq »

...prekonávaš Švejka... uraziť anonyma... :laugh:

Návštěvník

Všetko čo ste písali na mňa platí na premiérov, zákonodarcov, politikov, prezidentov, úradníkov, novinárov, ap. totalitnú zberbu. Sú to vrahovia a vedome konajú proti ľudským životom aby mohli dotovať svoje zárobkové činnosti. Teda snažia sa zbohatnúť na ponechaní ľudí v ohrození životov a majú z toho rôzne zisky. Jednoducho sa snažia zabrániť odstráneniu všeobecného ohrozenia, BOZP, ap..
Chceli by sa súdiť? O to mne ide už niekoľko rokov aby sa dostali pred súd za to čo konajú!!!
Myslíte si že sa budú hrať na hlupákov ako vy? Nie oni už tvoria organizovaný zločin a spolupracujú proti občanom!!!
Tak čo mienite sa ozvať aj do tohto?
A čo urobíte? Podporíte ich v zabíjaní nevinných ľudí ako ich v tom podporujete, alebo mi napíšete nepíš nám o tom, ale ja som povinný vás v takomto prípade informovať! Ja si to na svedomie nevezmem že som nič neurobil. Naopak ja som poškodený (dôkazov je už na internete dostatok) lebo žiadam svoje práva článok 12 odsek (4) ústava SR.
To ja vás žiadam už nejaký čas prestaňte konať proti mne v čase keď zrovna riešim odstránenie všeobecného ohrozenia!!!
Že teraz by ste mali za to opletačky? No to vás ten váš štát ponechal v peknej brinde. Ale keď som vám písal konajte a žiadajte nápravu zákonov tak načo veď vás to akože zatiaľ nezaujíma. A keď budete stáť pred súdom to vás potom náhodou neprekvapí?

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Nevíte v kterých ústavech pro chorobomyslný mají zavedený volně přístupný net pro pacienty?

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Anonymous píše:Už ste sami taký istý ako tí ktorými pohŕdate. Je vám jedno či niekto umrie alebo nie hlavne aby ste dosiahli čo vás napadne. Tomu sa hovorí išli aj cez mŕtvoly.
Ja sa tu urážať jednoducho podľa článku 32 ústavy SR nenechám!!! A dôsledky vášho konania som vám už opísal!!!
,,Priatelu" vedz , že mne osobne je to naozaj jedno či niekto umrie alebo nie . Ja na rozdiel od teba považujem prirodzenú smrť za neodďelitelnú súčasť života .To , že nieko z ludí umrie na ,,hlúposť", je tieš súčastou života samotného a ja osobne už nemám potrebu niekoho nútiť aby nežil ,,hlúpo" . V konečnom dôsledku by som tým porušil jeho práva , to jest z jeho vlastnéj vôle byť ,,hlúpim" žiť ako ,,hlupák" a možno nakoniec aj umrieť ,,hlúpo" . Pokjal ide o to urážanie a osočovanie , tak je len málopravdepodobné , aby si si nevšimol keď si prejdeš svoje vlastné príspevky , kto tu koho uráža i keď , na druhú stranu , náhoda je ... . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Odpovědět

Zpět na „Archiv - Jak na to“