poota píše:
Přečti si Norbekova a něco z toho si zkus, třeba jenom ten "nepřetržitý úsměv idiota".

Norbekov ma vzdy pobavi, ked ho otvorim...

tak sa jednoducho budem usmievat aj v noci..
Hela píše:
To cukání v nohách i jinde způsobují hlavně vlasovci (dirofilaria). Proto se po ivermectinu cítíš líp. Bohužel, pokud to není úplně čerstvá infekce (přenášení ji komáři), je pravděpodobné, že máš v těle i dospělce. Na ty ivermectin nefunguje, je potřeba dietylkarbamazin (Hetrazan).
Asi před 3 měsíci jsem brala 5 dnů iver (obden), pak asi 3 týdny Hetrazan, pak znovu 5 dnů ivermectin. Po téhle kúře se to hodně zlepšilo, přestalo mi cukat oko, které cukalo asi 2 roky. Ani tohle ale nestačilo, abych se jich zbavila úplně, a byli mi znovu naměřeni, i když v menší íře. Proto si kúru teď opakuji. Brala jsem zase 5 dnů ivermectin – tentokrát každý den. Teď beru už asi týden Hetrazan a teprve teď cítím v nohách i jinde nějaký pohyb. To znamená, že Hetrazan začal působit. Když se po prášcích, zapperu nebo plazmě začnou cukat, znamená to, že se jim to nelíbí, a je naděje, že je to zlikviduje.
Zase dalsia noc chodenia a lahania. dokonca som si musela ist zapalit, co uz roky nefajčím. isla som aspon na wc, s cim sice nemavam problem, ale ulavilo sa a pol hodky spanok a zas sklbanie.
ku podivu cez den fungujem zda celkom dobre, ale o 20tej uz ma bude tahať spať a uz sa desim chodenia.
Heli, preboha a to ťa nepoložilo tolko brat ivermectin a hetrazan?

mna po iverm. zapieklo a nafukla som sa. ..ja uz som z toho cela dopletena a niekde robim chybu. po atp kure zrejme nerobim dostatočne očistu. jasne, prisli vianoce, tak sup, prejedat sa. a zas sa to teraz zhorsilo. malachov píše, že mrtve paraziti po atp kure treba vyčistiť, ale tie, čo zostali su agresivne a vypudzuju toxiny, preto sa zda, že sa stav zhorší.

Niky, prave, čo píšeš, uz 3noci mam akoby nervove napatie... a teraz som zabudla, co si pisala, na čo som chcela reagovat...tiez ta pamať, hroza!! aha, obličky ma teraz tiez ukrutne bolia, a celu noc som len pila lipovy čaj, lebo nič ma nenapadlo ako im pomôcť.
esteze to dychanie sa uz upravilo, najviac mi pomohol vermox. aj stuhnuty krk uz nemavam , ani take silne bolesti hlavy.
len stale suche pery , popraskane, akoby vnutorna horučka permanenntne vo mne zurila... s lekarkou ideme na cesol tento vikend, ze je na cns. ona isla presne podla Blahovej, pekne disciplinovane a citi sa vyborne.
inak tuto stranku uz dlhšie navšštevujem, ale až teraz som citila potrebu sa zapojiť do temy. diskusie mi veľa pomohli zorientovať sa.