Hani, mám doma různé aromatické olejíčky, hodně využívám aromaterapii, ale kdo ví, zda je to tak účinné, prý když není přístup do borovicoví, tak se má dát aspon větev do vázy , třít jehličí a dýchat silici, já mám nejoblíbenější olejíček normandskou jedli, pak eukalyptus - voní citronově.
S tím Rýdlem to bylo trochu zvláštní, ani bych neřekla seriozní, ale on u mě viděl, že mám výsledky na froláčovi a že jsem do toho zapálená, chtěl po mě, abych s ním jezdila na jakési ( kurna mě to vypadlo, co to bylo) no kde by mě o přestávkách ukazoval jako cvičenou opičku a chlubil se prakticky mým úspěchem, řekl mi, že celková účast by pro mě nebyla, že je to finančně náročné, takže bych tam asi čučela a o přestávkách by se semnou chlubil ... tak to určitě !!!! No a pak jsem při odjezdu vpálila nějaké nedostatky ohledně jejich kursu na dýchání, že jsem od toho čekala víc, ale bohužel mi to nedalo vůbec nic, u posledního oběda mi nenápadně strčil pod ruku částku za kurz. Možná si myslel, že s ním fakt budu jezdit na ty akce, ujištoval mě, že má rozjeté další léčebné metody, které by mi mohly pomoct, ale přesněji se nevyjádřil, nejevilo se mi to od něj moc fér, tak jsem fakt od toho dala ruce pryč a s klidným svědomím odjela s klukem domů, aniž někdy v budoucnu Rýdla kontaktovala. Pravda je, že jeho obliba nebyla velká, viz.
http://www.lazne.bludov.cz/restituce2.htm
a také jsem dohledala o něm toto:
http://www.zdn.cz/clanky/komentare/4053 ... y=z-domova - viz. diskuse jeden příspěvek. TAké by mě zajímalo, čím se zabývá, zda vůbec ještě " je " byl vážně nemocný, na inzulinu a dost se tím prezentoval. Čističku vzduchu mám také s ionizátorem, ale nemám pocit, že to něco dělá, je to ETA, ale uvažuju, že zakoupím IONIC CARE - ionizátor, pějí na něj chválu a kupují ho hodně ptáčkaři, že dost chytá prach a dělá čisté ovzduší. Co jsem na vitariánské stravě, hodně věcí se mi spravilo, nevěřím tedy, na zázračné přístroje, pomáhají jen jako doplnková léčba, základem je strava, ale to chce málokdo " chápat ". JO, a tu sadu k froláčku mám také, jen tenkrát byla videokazeta, ne DVD, knížka Nové dýchání nová naděje - vše kolem 1000 kč, dnes stojí samostatný froláč téměř tolik ufff.
Moc zdravím, Jani