Dobrá, když jinak nedáš, tak já se teda stydím
Denny píše:Co navrhuješ, aby ke třetímu st. vůbec nedošlo???
Melu to tu všude jak koza před smrtí, a už mi to začíná být kapánek žinantní
Fórum mám pročtené celé křížem krážem a jediné, co opravdu platí na všecky ty "chronické" (= lékaři nevyléčitelné) choroby je AUTOPATIE. Jedině ta dokáže skutečně vyléčit i takové věci, se kterými si neporadí ani homeopatie, o Mudrcích ani nemluvě.
Jediné, co je na autopatii složité, je pochopení a přijetí způsobu, jakým funguje. Naštěstí to pro její účinek není nutné a funguje i u zvířat a rostlin, kterým je naprosto marné cokoli vysvětlovat.
Opravdu nevím, co už byste chtěli!
Metoda je to levná, účinná, a při dodržení několika málo zásad, které by zvládla snad i ústřice, se to nedá nijak zvorat. Rizika žádná, vedlejší účinky žádné, kontraindikace žádné, nic tomu nepřekáží, ničemu to nepřekáží, dá se to používat naprosto s čímkoli dohromady.
Srovnejte si to třeba s MMS - chloritan aktivovaný nějakou kyselinou, nic víc na tom není a kolik je tu o tom vláken a o kolika stránkách je každé z nich.
O autopatii jsou tu všehovšudy dvě stránky - a je v nich prakticky všechno, co je k tomu potřeba vědět. Případně při hlubším zájmu se mrknout na pár dalších stránek v odkazech a přílohách.
Zdravím - poota
P.S. Je to tu mimo téma, ale zatím to tu nechám takhle.