Ty pravidla jsou složitý jak pumpa na saně řízená mikroprocesorem a stejně tak i zbytečná.....adam.benda píše:Pořád dochází k nějaké podivné deformaci toho, co jak je, nebo toho, co by jak mělo být. Trochu to shrnu.
- Pravidla fóra nejsou nijak přehnaná.
Konečně proč ne, třeba máš pravduNAVAR píše:Ty pravidla jsou složitý jak pumpa na saně řízená mikroprocesorem a stejně tak i zbytečná.....
V jednoduchosti je krása.
Uvedl jsem příklad dvou jednoduchých pravidel asi tak pře týdnem až dvěmi. Pokud se to "někam ztratilo"poota píše:Konečně proč ne, třeba máš pravduNAVAR píše:Ty pravidla jsou složitý jak pumpa na saně řízená mikroprocesorem a stejně tak i zbytečná.....
V jednoduchosti je krása.![]()
Když mají být jednoduchá, tak pro Tebe asi nebude moc složité tu na jednom nebo dvou řádcích taková pravidla napsat.
Sice je tu vlákno určené přímo k diskuzi o tom, jaká by pravidla měla být, ale tam jsi žádná pravidla neprezentoval - tak snad tady se ukážeš.
Zdravím - poota
Zdravím - pootaNAVAR píše:Dodavatele nebudu uvádět záměrně, neboť při doporučení mahatmy ať se lidé zeptají Anriho na dobrou chlorellu, tak za toto mahatma obdržel ban.!!!!
Edit: smazány zbytečné citace.
Upřesnění: mahatma nedostal ban za doporučení Anriho, ale za opakované pruzení, takže fakta nepřekrucuj - poo.
Dal jsem mu jen první varování, i když měl dostat v tomto týdnu na den ban za provokace (nemluvě o podpisu). SDK
No moment. Pokud někoho provokuji má se ozvat a pak teprve můžu dostat "přes držku".poota píše:Můžu Ti vysvětlit.
Tvůj příspěvek byl smazán, což ve skutečnosti znamená, že podle Tebou tak kritizovaných pravidel byl přesunut do "Moderátoři>SMAZÁNO", kam mají přístup pouze moderátoři - zřejmě proto Ti odkaz "nefungoval". Takže díky těm pravidlům není problém Ti Tvůj příspěvek ukázat i s komentáři moderátorů - doufám, že Tě to uspokojí.Zdravím - pootaNAVAR píše:Dodavatele nebudu uvádět záměrně, neboť při doporučení mahatmy ať se lidé zeptají Anriho na dobrou chlorellu, tak za toto mahatma obdržel ban.!!!!
Edit: smazány zbytečné citace.
Upřesnění: mahatma nedostal ban za doporučení Anriho, ale za opakované pruzení, takže fakta nepřekrucuj - poo.
Dal jsem mu jen první varování, i když měl dostat v tomto týdnu na den ban za provokace (nemluvě o podpisu). SDK
Ono ledacos z toho, co si myslíš, nemá svou oporu ve skutečnosti a potom jsou holt některá Tvoje tvrzení trochu mimo.Rival píše:Jelikož hašteření a vzájemné osočování nebere konce, rozhodl jsem se od dnešního dne 13.4. do 20.4. vyhlásit týden klidu a pohody. Znamená to, že nikdo nebude nikoho napadat a to včetně administrativy. Nebudou se řešit žádné vzájemné spory, křivdy a to ani v zákulisí. Prostě zde zavládne klid, abych mohl reagovat ne mejly a SZ, které neberou konce.
Kdo toto příměří poruší a bude nadále rozeštvávat fórum dostane "Ban na 24 hod." a při dalším porušení "Týdenní ban".
Doufám, že si všichni trochu odpočinete a načerpáte nové pozitivní síly. Negativity už tady bylo opravdu dost.
Nicméně trvám na to že pokud někoho někdo napomíná případně banuje musí být uveden důvod. Správný a pravdivý důvod atd. Jakékoliv mlžení, odvolávání či nejasnosti zde nemají místo.poota píše:Asi nečteš všechno, co bys měl.
V instrukcích se nepsalo nic o nějakém ozývání a teprve pak...Ono ledacos z toho, co si myslíš, nemá svou oporu ve skutečnosti a potom jsou holt některá Tvoje tvrzení trochu mimo.Rival píše:Jelikož hašteření a vzájemné osočování nebere konce, rozhodl jsem se od dnešního dne 13.4. do 20.4. vyhlásit týden klidu a pohody. Znamená to, že nikdo nebude nikoho napadat a to včetně administrativy. Nebudou se řešit žádné vzájemné spory, křivdy a to ani v zákulisí. Prostě zde zavládne klid, abych mohl reagovat ne mejly a SZ, které neberou konce.
Kdo toto příměří poruší a bude nadále rozeštvávat fórum dostane "Ban na 24 hod." a při dalším porušení "Týdenní ban".
Doufám, že si všichni trochu odpočinete a načerpáte nové pozitivní síly. Negativity už tady bylo opravdu dost.
Zdravím - poota
..... I já chci, abys věděl, že jsi můj nejoblíbenější globální moderátor ..poota píše: .... Aby se ta dočasnost zbytečně neprotahovala, tak ji hodlám ukončit s půlnocí 31. května téhož roku ..