Ok, tak nechcete to někdo na díly? Motor by se hodil na pokusy, né?Ilem píše:Palo, problém je ve velkým obsahu. Kdo má platit to poviný ručení. Nedávno jsem za 2000 koupil na pokusy Škodu 120 i s technickou.

Ok, tak nechcete to někdo na díly? Motor by se hodil na pokusy, né?Ilem píše:Palo, problém je ve velkým obsahu. Kdo má platit to poviný ručení. Nedávno jsem za 2000 koupil na pokusy Škodu 120 i s technickou.
Tak si sežeň papíry z nějaký bouraný. Pak se jen přebouchaj čísla. U takhle starých aut už po tom nikdo nejde.112 píše:Mne by osobne ten objem 2L nevadil, ale u nas to uz neprihlasim aj keby som chcel.
Vždycky jsem to takhle řešil, ať už po havárii, nebo když mi schnilo auto. Nikdy mě nepřekvapili. Je to jednodušší, než absolvovat to papírový kolečko.lajos píše:Seš trochu na omylu, aby tě nepřekvapili na technický????
Jen tak mimochodem, koho jsem to viděl leštit Wartburga? :-DIlem píše:Vždycky jsem to takhle řešil, ať už po havárii, nebo když mi schnilo auto. Nikdy mě nepřekvapili. Je to jednodušší, než absolvovat to papírový kolečko.lajos píše:Seš trochu na omylu, aby tě nepřekvapili na technický????
A víš, kolikátej už byl se stejnýma číslama?Palo píše:Jen tak mimochodem, koho jsem to viděl leštit Wartburga? :-DIlem píše:Vždycky jsem to takhle řešil, ať už po havárii, nebo když mi schnilo auto. Nikdy mě nepřekvapili. Je to jednodušší, než absolvovat to papírový kolečko.lajos píše:Seš trochu na omylu, aby tě nepřekvapili na technický????
Taky bys ty techničáky zrušil, co? Akorát práce navícIlem píše:A víš, kolikátej už byl se stejnýma číslama?Palo píše:Jen tak mimochodem, koho jsem to viděl leštit Wartburga? :-DIlem píše:Vždycky jsem to takhle řešil, ať už po havárii, nebo když mi schnilo auto. Nikdy mě nepřekvapili. Je to jednodušší, než absolvovat to papírový kolečko.
tbest píše:Zaujalo mě trafo s výstupem 5Kv - viz obr.:PIC_0026.JPG
Dál nabízím Frekvenční měnič Fuji(asi) též viz foto...
Ty VN trafa jsou tam dvě. Napadá někoho co s tím?
kdyby tam byl nakej pjeknej ventilatortbest píše:Dostal jsem od kamaráda na rozebrání kopírku. Kdybyste z ní někdo chtěl nějaké součástky, ozvěte se. Je tam pěkný hnací motor a trafa atd.
Zaujalo mě trafo s výstupem 5Kv - viz obr.:PIC_0026.JPG
Dál nabízím Frekvenční měnič Fuji(asi) též viz foto...
Ty VN trafa jsou tam dvě. Napadá někoho co s tím?